Видове врати

Фурнировани врати

Интериорните врати са изработени от висококачествени, естествени и технически фурнири. Той може да бъде от различни видове дърво- дъб, бук, орех, череша и др. Фурнирът може да се реди хоризонтално и вертикално, като комбинациите с изключително ефектни.


Фурнированите интериорни врати по поръчка могат да бъдат оцветени с лакове на водна основа или ацетонова, боядисани с полиуретанова или акрилна боя в цвят по RAL каталог.

ЛАКИРАНИ ВРАТИ

Това са врати чиято повърхност е покрита с полиуретанова, водна или акрилна боя. Клиентът може сам да избира в какъв цвят да се боядисат неговите врати като цветове се избират от RAL каталог уеднаквен в цяла Европа. Ефекта може да бъде мат, сатен или различни степени на гланц. Фрезовките могат да бъдат избрани от вас, съобразени с вашите изисквания.

Крафт Мастер врати

Така наречените американски тип врати, са изработени от готови МДФ плоскости пресовани така че, релефа който образуват е имитация на дървесен фладер. Отново както МДФ вратите, крафт мастер интериорните врати могат да се боядисват с различни бой от RAL каталога в който има избор от 213 цвята.
При нас ще откриете класическите модели Анатолия, Перге, Аспендос,Милано, Одеса, Мадрид и др

ПОРТАЛИ

Благодарение на красивият си дизайн и тип те могат да бъдат акцент във всеки един дом. Те могат да бъдат фурнировани или лакирани с предлаганите от нас фрезовки и остъкления.

Стъклени и остъклени врати

Те са създадени за всеки интериор. Предлагат се в най-разнообразни  модели. Те могат да бъдат класически, плъзгащи и портални.

ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ

Плъзгащите врати се изработват, според изискванията на клиентите и интериора, с едно или две плъзгащи крила с различна височина и ширина.

ТАБЛЕНИ ВРАТИ